Recepten

 • Vegan Pierogies – Wild Garlic Dough with Classic Kraut

  The SauerCrowd interpreted recipe of a very classic polish dish- pierogies. They are stuffed dumplings cooked in water and afterwards pan fried to get this golden crunchy crust to it. Our version of it- vegan, with wild garlic pesto in the dough and classic kraut as well as vegan cream cheese in the filling.

 • Hummus Plate with Golden Kraut

  Hummus hoeft niet saai te zijn! Het is zeker meer dan een sandwichpasta of een dip om te eten met groentesticks of brood! Je kunt spelen met smaken, toppings en kleuren en echt creatief worden! Super soepele en romige hummus, gegarneerd met zwarte rijst, zelfgemaakte augurken, spruitjes en een Golden Turmeric kraut is mijn lockdown-ontdekking en maaltijd waar ik onlangs van hield! En ik weet zeker dat u er ook van zult genieten! 
 • Levendige Wortel en Golden Kraut Toast

  Tijdens een lockdown heb je waarschijnlijk op Instagram gezien dat iedereen zijn eigen brood bakt. Nou, niet zonder reden, want er is niets beter en bevredigender dan het eten van je zelfgemaakte versgebakken brood met kleurrijke, levendige groenten. We hebben onlangs een recept voor een starter gepost evenals uitgelegd het hele bakproces dat je kunt vinden hier. Maar als je terugkomt op toast, kun je heel creatief spelen met kleuren, smaken en texturen. Hieronder vind je een eenvoudig recept voor heerlijke toast met wortels geserveerd met onze kurkuma-smaak Golden Kraut, verse spruitjes en kruiden. 
 • Willicroft Romige Pasta met Purple Rain Kraut

  Als je een kaasliefhebber bent, is dit recept speciaal voor jou! Deze maand hebben we samengewerkt met Willicroft, de beste plantaardige kaas voor zuivelliefhebbers en voor jou te vindenin onze Gut - Mind box hun Dit is geen kaasfondue. Het werkt perfect als een romige pastasaus en smaakt heerlijk met onze Purple Rain Kraut! Probeer het eens!