Hummus Plate with Golden Kraut
Hummus hoeft niet saai te zijn! Het is zeker meer dan een sandwichpasta of een dip om te eten met groentesticks of brood! Je kunt spelen met smaken, toppings en kleuren en echt creatief worden! Romige hummus, gegarneerd met zwarte rijst, zelfgemaakte augurken, spruitjes en een Golden Turmeric kraut is mijn lockdown-ontdekking en maaltijd waar ik onlangs van ben gaan houden, en ik weet zeker dat je er ook van zult genieten!
INGREDIËNTEN:
|
STAPPEN:
- Begin met het spoelen van je rijst en kook het ongeveer 30 minuten met wat zout (als de rijst is geweekt, is de kooktijd sneller).
- Zodra de rijst gaar is, laat je hem een beetje afkoelen en bereid je andere ingrediënten voor op je bord - hak verse kruiden en gepekelde rode biet.
- Maak je bord op, beginnend met een fatsoenlijke lepel of twee met hummus. Voeg dan wat zwarte rijst, ingemaakte rode biet en taugé toe. Maak alles af met een portie Golden Turmeric Kraut, verse peterselie en gemalen geroosterde cashew. Werk af met een snufje zout en zwarte sesamzaadjes en geniet ervan!
TIPS:
* Probeer thuis je hummus te maken en voeg er een extra kick van smaak aan toe! Het smaakt perfect met een paar theelepels kraut-sap toegevoegd aan een blender, dus probeer het eens!
* Mung taugé is een van de gemakkelijkste dingen om thuis te maken, maar je kunt ook gaan voor alle andere spruiten die je thuis hebt.