Levering en Retouren

Leveringsvoorwaarden

Zodra u uw abonnementsbox heeft gekocht, beginnen we zo snel mogelijk met verzenden. Onze producten zijn rauw, gefermenteerd en leven vol darmvriendelijke microbacteriën, daarom wij verzenden van maandag tot woensdag in de hele EU (zodat de box voor het weekend aankomt).

Producten met één artikel worden op dezelfde manier verzonden, in een isolatiedoos die de ruwe fermenten gekoeld houdt. Bewaar ze in de koelkast zodra het pakket aankomt. 

Onze producten vallen binnen een biologisch afbreekbare eco-verpakking van Naturapack. We zorgen voor het milieu en verminderen onze C02-uitstoot waar mogelijk tot een absoluut minimum. De verpakkingskosten zijn 7x hoger dan bij conventionele plastic verpakkingen, daarom moeten we een iets hogere verzendkosten rekenen. 

We geven om diversiteit in ons (de darmen) en om ons heen (onze planeet).

Geeft terug


Alle voedingsproducten te kopen op www.sauercrowd.nl zijn gekoelde voedingsmiddelen met een zeer beperkte houdbaarheid. Ze kunnen bederven als ze niet goed worden bewaard - vooral als de koelketen wordt onderbroken - en kunnen daarom niet meer worden verkocht als ze worden geretourneerd. Onze gefermenteerde groenten zijn daarom producten in de zin van § 312g II nr. 2 BGB, d.w.z. die snel kunnen bederven of waarvan de houdbaarheidsdatum snel zou worden overschreden. Om deze reden is een herroepingsrecht uitgesloten.

In het geval dat de bestelling van de klant wordt ingetrokken vóór levering van de bestelde producten, heeft SauerCrowd het recht om annuleringskosten in rekening te brengen van 7 € (zeg maar: vijf euro). Deze annuleringskosten vertegenwoordigen de administratieve en bankkosten en de reeds gemaakte verpakkingskosten.


Ons beleid voor handelsproducten (non-food) duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Verschillende soorten goederen zijn vrijgesteld van retournering. Bederfelijke goederen zoals voedsel, bloemen, kranten of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd. We accepteren ook geen producten die intieme of hygiënische goederen, gevaarlijke materialen of ontvlambare vloeistoffen of gassen zijn.