De Crowd
De Crowd betekent gemeenschap
The Crowd is hier om de diversiteit te vergroten.
De Crowd betekent samen leren en ontdekken
De Fermentatie Crowd
Cultcha Kombucha
Verhaal
Cultcha Kombucha, gevestigd in cultureel divers Amsterdam, is een unieke, vrouwelijke, ambachtelijke microbrouwerij (de eerste in Nederland). We maken een gezond, authentiek en lekker elixer, waarbij we alleen premium ingrediënten van de hoogste kwaliteit selecteren, terwijl we toegewijd blijven aan het milieu.
Vergelijkbaar met de alchemie die plaatsvindt tijdens het fermentatieproces, waar de gemeenschap van bacteriën en gist transformeren eenvoudige thee en suiker in talloze gezondheidsvoordelen in de vorm van een heerlijke tonic, ook wij ervaren de synergetische effecten van samenwerken en groeien binnen onze lokale gemeenschap. Voor ons gaat het er niet alleen om dat je nog een hipster-drankje drinkt. Het gaat erom het kostbaarste dat we kennen terug te geven aan de gemeenschap die Amsterdam tot ons huis heeft gemaakt.
Daarom maken we elke batch Cultcha Kombucha, met passie en trots, met de hand en met het label, het verrassend heerlijke gezondheidsmiddel dat al tientallen jaren deel uitmaakt van ons dagelijks leven.
BUMI Mindful Foods
Verhaal
Willicroft Plantaardige kaas
In 1957 verhuisden mijn grootouders naar Willicroft Farm in Devon met 1 tractor, 12 koeien en een pakje sigaretten. Ze begonnen met landbouw om het grootste probleem van de mensheid op dat moment aan te pakken: het voeden van de natie na de Tweede Wereldoorlog. Ze hebben de boerderij vanaf de grond opgebouwd en er een van de meest gerespecteerde melkveebedrijven in Devon van gemaakt.
Net zoals Willicroft Farm, pakken we ook de grootste problemen aan waarmee de mensheid vandaag wordt geconfronteerd: de opwarming van onze planeet. We heroverwegen hoe we kaas consumeren. De missie is anders, maar de sleutels tot succes zijn hetzelfde: toewijding, partnerschappen en echte liefde en passie voor wat we doen.
Culturen en fermentatie spelen een grote rol bij het maken van kaas. We heroverwegen hoe we kaas consumeren door eeuwenoude technieken te combineren met een meer planeetvriendelijke ingrediëntenbasis.
- Brad, oprichter van Willicroft
Roots, Rice & Beans
Onze goede vriend Andres van Roots, Rice & Beans heeft het tot zijn missie gemaakt om de gemeenschap te omarmen om meer te leren over duurzame landbouw, regeneratieve landbouw, seizoensinvloeden en lokale voedselkeuzes met als doel een regeneratieve samenleving te creëren. Wij geloven dat met kennis over composteren, oogsten en waar uw voedsel vandaan komt, we vandaag een grotere impact kunnen creëren! We delen zoveel waarden van Andres en zijn super blij om hem als vriend en partner te hebben voor deze gemeenschappelijke missie om meer diversiteit te creëren (binnen en buiten).
Andres ontwikkelt samen met ons nieuwe creaties en samen werken we aan zijn beroemde Taco-box met daarin onze rauwe, gefermenteerde Salsa!
OhNaMi
OH NA MI is Kimchi. Het komt niet uit een nauwkeurig recept, maar door onderzoek is het een lappendeken geworden van mijn ervaringen in de horeca van de afgelopen 19 jaar, en de lessen van mijn moeder die mij generaties Kimchi-kennis blijft schenken.
Traditionele authentieke Koreaanse kimchi voor professionals en supermarkten.
Alex Boyce is sinds dag 1 een groot deel van de Crowd, met hem konden we ook onze beroemde Kimchi Kraut ontwikkelen, die is gemaakt van biologisch gecertificeerde ingrediënten en een goed uitgebalanceerde umami-smaak heeft.
OhNaMi maakt ook deel uit van Kitchen Republic, de Amsterdamse food start-up community-keuken waar we gevestigd zijn.
& Er volgen er nog meer
De Crowd groeit
Als je deel wilt uitmaken van de Crowd en in onze gut-mind box wilt verschijnen, neem dan contact met ons op.