Team

Ons team met mooie mensen heeft een passie voor gezondheid, goede voeding en duurzaamheid. Allemaal met één missie: van de wereld een betere plek maken en iedereen een optimale gezondheid bieden. Zoals Hippocrates zei: ' Laat uw voedsel uw medicijn zijn en uw medicijn uw voedsel '. Wij zijn ervan overtuigd dat darmgezondheid de basis is van een gezond lichaam en geest!


   Moritz - oprichter
Als chef heb ik in restaurants met Michelin-sterren in heel Europa gewerkt, waar ik alles heb geleerd over de nieuwe keuken en de kunst van koken en bewaren. Ik heb een BA-graad en doe onderzoek naar de darm-geestverbinding / voedselgezondheid. Mijn waarden: duurzame voedselproductie, crowd building, gezondheid, decentralisatie en vooral een geweldige smaak binnen ons gefermenteerde voedsel.

Michelle - Diëtist, mind-gut content
 Ik ben gepassioneerd door de holistische kijk op gezondheid. Ik geloof dat het allemaal in onze buik begint en eindigt en dat niet veel mensen hiervan op de hoogte zijn. Ik zal samenwerken met SauerCrowd om ervoor te zorgen dat er meer bewustzijn is over de darmgezondheid. Zal verantwoordelijk zijn voor het mind-gut-dagboek en de informatie over darmgezondheid.
 
Magdalena - Trainee, receptenontwikkeling

 Ik sta achter een inspirerende, plantaardige blog genaamd @ getinspired.mag. Ik ben met name gespecialiseerd in receptontwikkeling, foodstyling en fotografie en ben daar verantwoordelijk voor bij Sauercrowd. Terwijl ik branding en communicatie bestudeer, interesseren sociale media en contentmanagement mij ook.

Kaylee - Trainee, productie, verkoop en sociale media
Ik studeer aan de Hogeschool van Amsterdam. De major die ik volg is gericht op Nutrition & New Product Management. Voorlopig loop ik stage bij SauerCrowd. Ik help mee in het productieproces en focus op de communicatiestrategie. Ik vind het erg interessant om meer te weten te komen over de darmgezondheid, daarom koos ik voor SauerCrowd.

Lisa - Productie
Koken, en maaltijden maken voor familie en vrienden is altijd mijn grootste passie geweest. Toen ik ouder werd, realiseerde ik me dat het voedsel dat we in onze moderne supermarkten kopen steeds minder voedzaam, eerder hoger verwerkt en "snel" wordt. Het bewaren van voedsel met al zijn voedingsstoffen en het nog lekkerder maken met fermentatie maakt deel uit van mijn cultuur een familiekeuken achtergrond. In staat zijn om voor anderen te fermenteren en hen te helpen hun darmgezondheid te verbeteren met ons voedsel is gewoon zo geweldig voor mij, daarom vind ik het heerlijk om deel uit te maken van de Crowd.