Team

Ons team heeft een passie voor gezondheid, goede voeding en duurzaamheid. We blijven samen met één missie: de wereld beter maken en iedereen voorzien van biologisch, voedzaam en levendig voedsel. Zoals Hippocrates zei: 'Laat uw voedsel uw medicijn zijn en medicijn uw voedsel'. Wij zijn ervan overtuigd dat de gezondheid van de darmen de basis is van een gezond lichaam en een gezonde geest.

       

 

  Moritz - Oprichter
Als chef-kok heb ik in Michelin-sterrenrestaurants in heel Europa gewerkt, waarbij ik alles heb geleerd over de nieuwe keuken en de kunst van het koken & het conserveren. Ik heb een graad in BA en doe onderzoek naar de darmgeest connectie/voedsel gezondheid. Mijn waarden: duurzame voedselproductie, crowd building, gezondheid, lokale ontwikkeling, decentralisatie, en bovenal, een geweldige smaak binnen onze gefermenteerde voedingsmiddelen.

Michelle - Diëtist, geestesdarminhoud
Ik ben gepassioneerd door de holistische kijk op gezondheid. Ik geloof dat het allemaal begint en eindigt in onze buik en dat niet veel mensen dit weten. Ik zal met SauerCrowd werken om ervoor te zorgen dat er meer bewustzijn over de darmgezondheid ontstaat. Zal verantwoordelijk zijn voor het mind-gut journal en de informatie over gut-health.
 
Magdalena - Branding & ontwikkeling van recepten

Ik sta achter een inspirerende plantgebaseerde blog genaamd @getinspired.mag. Ik ben met name gespecialiseerd in receptuurontwikkeling, foodstyling en fotografie en zal bij SauerCrowd verantwoordelijk zijn voor dat alles. Omdat ik me bezighoud met branding en communicatie, social media en contentmanagement is dat ook iets wat mij interesseert.

Lisa - Productie
Koken, conserveren en het maken van maaltijden voor familie en vrienden is altijd mijn grootste passie geweest. Toen ik ouder werd, realiseerde ik me dat het voedsel dat we in onze moderne supermarkten kopen steeds minder voedzaam wordt, nogal hoogstaand verwerkt en "snel" is. Het conserveren van voedsel met al zijn voedingsstoffen en het nog lekkerder maken van het voedsel door middel van fermentatie maakt deel uit van mijn cultuur een familiale keuken achtergrond. In staat zijn om te fermenteren voor anderen en hen te helpen om hun darmen te verbeteren met ons voedsel is gewoon zo verbazingwekkend voor mij, dat is waarom ik graag deel uitmaak van de Crowd.

Anne Luz - Community & sales manager

Ik ben afgestudeerd aan de masters Environmental Geography en ben gespecialiseerd in de uitdagingen en impact rond zowel verstedelijking als food governance. Ik heb gewerkt in de horeca en food startup sector om pioniers te helpen hun duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken. Sinds 2013 ben ik lid van Slow Food Youth Network en sinds 2019 coördinator van het team in Amsterdam. Ik deel de waarden en missie van SauerCrowd, om een alternatief te creëren voor de niet-duurzame voedselproductie, met smakelijke, gezonde en lokale voeding, en dit alles terwijl we een Crowd opbouwen waarmee we onze kennis delen. Als community en sales manager zal ik Moritz helpen om de offline gemeenschap sterker te maken door middel van verkoop en evenementen.

Sophia - Trainee

Sinds ik klein was ben ik geïnteresseerd in eten en heb ik mijn passie gevonden in de bereiding ervan.    Ik heb in mijn bacheloropleiding Sustainable Food Management gestudeerd en heb mijn masteropleiding Green Marketing afgerond. Ik schreef mijn scriptie over de perceptie van gefermenteerde groenten en SauerCrowd is een perfecte plek om meer praktische relevantie te ervaren in de wereld van de fermentatie en op het gebied van gut-health food.

Franziska - Contentmaker

Het maken van video's voor een bedrijf als SauerCrowd die plezier en positiviteit stimuleren waardoor ik elke video met mijn domme gevoel voor humor kan injecteren is een echte droom die uitkomt. Naast het feit dat het onderhoudend is, zijn de merkwaarden zo perfect afgestemd op de mijne en ik ben zo opgewonden om te helpen bij het delen van de krachtige boodschap.