Versterk je immuunsysteem nu! (Gratis verzending boven 60€ bestellingen in NL)

Wist je dat je darmen 70% van de cellen bevatten die je immuunsysteem opbouwen?

Diversiteit binnen het darmmicrobioom draagt bij aan een evenwichtige darmgezondheid. Ons gemoed kan worden beïnvloed door ons darmmicrobiome omdat het een directe verbinding heeft met onze geest: "De gut-mind connectie". For verbeterde gezondheid in body & geest, moeten we niet vergeten te focussen op het voedsel dat we eten.

Hoe?
Een goed begin is a wholefoods dieet met veel pro & prebiotica, beweging en stressvermindering. Leer alles over de fascinerende verbinding tussen je spijsverteringssysteem en de hersenen in onze Gut-Mind journal en vind onze fermenten in de winkel.

.

- Investeer in je darmgezondheid -

De Gut-Mind Box

 Onze rauwe, gefermenteerde producten vol met levensvatbare microbacteriën om je holistische dagelijkse dieet te ondersteunen met "voedsel dat leeft". De perfecte maandelijkse immuno-boosterbox die aan je deur wordt geleverd (in 3 verschillende maten beschikbaar).

Order hier

Kimchi Kraut

We hebben deze unieke, lokale en duurzame Kimchi Kraut gecreëerd als onze bestseller. Het resultaat is een umami-smaak die zeer addictief is. Rechtstreeks uit de pot, in je Boeddha-schaal, op een Hamburger, Toast of in je Pho. Rijk aan melkzuurbacteriën* (de bacteriën die uw darm ondersteunen).

Order hier

Purple Rain Kraut

De prins van dit assortiment: biologische, lokaal gefermenteerde rode kool met venkel, en appel. Het past perfect bij bosachtige smaken zoals champignonsandwiches, of gewoon op brood met kaas (ook veganistische kaas natuurlijk), of zelfs met chocolade!

Order hier 

Golden Turmeric

met gedroogde abrikozen, verse appels & kurkuma die opvallen met een sterke umamismaak. Perfect voor hamburger, nacho's, wraps of andere stevige gerechten. Natuurlijk kunt je het ook rauw uit de pot eten of als topping. “Zuurkool is de nieuwe pickle” - zeker weten!

Order hier

Bonfire Kraut

Gerookte paprikaplakken, madame jeanette, cayennepeper, tomatenpuree en een vleugje hickoryrook. Onze BBQ King Bonfire Kraut is de nieuwe ster aan de horizon en heeft een pittige rokerige smaak als perfecte topping. Rechtstreeks uit de pot, in je saladekom, op een hamburger, toast of sandwich. Gezond eten is nog nooit zo lekker geweest.

Order hier

Raw Kombucha

Ongepasteuriseerd en vol met levende bacteriën. 4 verschillende smaken van deze kleinschalige gebrouwen Kombucha. Happy gut - hapklare geest!

Order hier

Nieuwsgierig naar andere producten?

Niky Jobse (Natuurvoedingsadviseur)

eenkwestievaneten.nl

De kunst van de fermentatie

We maken gebruik van de ancient  & duurzame conserveringstechniek - Ruwe, wilde fermentatie. 

Onze brandbelofte:

- Alleen biologisch-dynamische & biologisch gecertificeerde ingrediënten

- Bioactief & vol met levensvatbare melkzuurbacteriën

- Bron van vitamine C

- Milieuvriendelijke biologisch afbreekbare verpakking 

SauerCrowd values
Gut-Mind journal

Gut - Mind Journal by Michelle

Als diëtist geloof ik dat gezondheid begint met mindful en bewuste keuzes. Ik ben gefascineerd door de wetenschap achter darmgezondheid en hoe gefermenteerde voeding ons microbioom kan ondersteunen. Ik zal uitleggen in de Gut-Mind journal hoe de darm werkt en wat we kunnen doen om onze gezondheid te optimaliseren. Laat voedsel het medicijn zijn en verken de verbinding van gut & geest met ons. 

Bekijk hier ook onze video's!

Onze Food Blog

Als je niet zeker weet hoe je onze gefermenteerde rauwe groenten in je dagelijkse maaltijden hier komt onze foodblog. Ontdek nieuwe gerechten en smaken en laat je inspireren door de recepten die onze foodie Magdalena voor jou heeft gemaakt!  

Hier vindt je jouw favoriete recepten!

SauerCrowd blog

Onze Stockists

Geen gefermenteerde SauerCrowd producten in je winkel nog?

Zoek hier meer

Volg ons op Instagram